Duurzame huizenroute

Laat je inspireren door mooie duurzame voorbeelden van inwoners uit de gemeente.

Gemeente Rheden deed weer mee aan de Nationale Duurzame Huizenroute. Het moment om je te laten inspireren door mooie voorbeelden.

Goed geïsoleerde huizen, zonnepanelen, zuinige HR-ketels, gebruik van natuurlijke materialen; elke ervaring is bruikbaar om een ander op weg te helpen. 

Zo is er bijvoorbeeld de Duurzaamheidslening en stimuleringsregeling “Nul Op de Meter.” De rente die je hiervoor betaalt is lager dan het financiële voordeel dat je behaalt door de besparing op de energierekening na het treffen van de maatregelen. Een verdienmodel dus en voor (vrijwel) iedereen beschikbaar.

Met de Landelijke subsidiewijzer zie je in twee stappen welke subsidies en aantrekkelijke leningen er zijn om je woning energiezuiniger te maken.

Op de website van Milieu Centraal vind je alle mogelijkheden voor een energiezuinig en duurzaam huis op een rij: isolatie, duurzame alternatieven voor verwarming, zonnepanelen en meer.

Heb je zelf ervaring met het duurzamer maken van je woning? Meld je huis aan voor de volgende duurzamehuizendag en inspireer anderen!

Van gemeente Rheden

EnergiekRheden

Wil je ook aan de slag, bekijk dan de volgende links.

Andere media over de Duurzame huizenroute

Duurzaam huis Velp

Duurzaam huis Rheden

Mogelijk gemaakt door

Geproduceerd door MVOTV.nl | Contact info@mvotv.nl